به گزارش خبرنگار سینما پرس، برد پیت؛ بازیگر ۵۰ ساله امریکایی در طول دوران فعالیت خود به عنوان بازیگر در ۶۷ فیلم سینمایی، فیلم تلویزیونی و مجموعه تلویزیونی ایفای نقش کرده است که برخی از آنها در گیشه سینماها توانستهاند به موفقیت قابل توجهی دست یابند.
فیلم سینمایی «جنگ جهانی زِد» (World War Z) که آخرین پروژه برد پیت محسوب میشود با فروشی برابر با ۵۰۲/۶ میلیون دلار در سینماهای سراسر جهان به پرفروشترین فیلم کارنامه کاری برد پیت تبدیل شده است.
«جنگ جهانی زی» در تاریخ ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) بهار سال جاری روی پرده سینماها رفته است و برد پیت در این فیلم اکشن در نقش ماموری به نام «گری لین» بازی میکند که توسط سازمان ملل استخدام میشود تا جهان را از زامبیهای نابودگر که قصد از بین بردن انسان را دارند، نجات دهد.
فیلم سینمایی «تروا» (Troy) به کارگردانی ولفگانگ پیترسن دومین فیلم پرفروش کارنامه کاری پیت به شمار میآید. این فیلم درام با اکران در سال ۲۰۰۴ میلادی فروشی برابر با ۴۹۷ میلیون دلار را در سینماهای سراسر جهان برای خود رقم زد.
برد پیت در «تروا» در نقش آشیل؛ قهرمان اسطورهای یونان بازی میکند که پس از کشته شدن پسرعمویش توسط هکتور؛ فرمانده سپاه تروا به انتقام جویی برمیخیزد و سپاه تروا را شکست میدهد.
فیلم سینمایی «آقا و خانم اسمیت» (Mr. & Mrs. Smith) به کارگردانی دوگ لیمان سومین فیلم پرفروش کارنامه فعالیت برد پیت به عنوان بازیگر است. این فیلم اکشن رمانتیک با اکران در تاریخ ۲۰۰۵ میلادی فروشی برابر با ۴۷۸ میلیون دلار را در سراسر جهان کسب کرد.
پیت در «آقا و خانم اسمیت» با همسرش؛ آنجلینا جولی همبازی است و این فیلم سینمایی ماجرای یک زوج آدمکش را به تصویر میکشد که برای کشتن همدیگر توسط یک سازمان استخدام میشوند.
چهارمین فیلم پرفروش کارنامه کاری پیت «یازده یار اوشن» (Ocean's Eleven) است. این فیلم سینمایی با اکران در سال ۲۰۰۱ میلادی فروشی برابر با ۴۵۰ میلیون دلار را در سینماهای سراسر جهان به دست آورد.
استیون سودربرگ کارگردان «یازده یار اوشن» و پیت در این فیلم هیجانانگیز به همراه ۱۰ مرد دیگر به عضویت گروهی در میآید که توسط «دنی اوشن» هدایت میشود. اوشن و یارانش تصمیم میگیرند از سه کازینو در لاس وگاس به صورت همزمان دزدی کنند.
دومین قسمت از سه گانه «یاران اوشن» به نام «دوازده یار اوشن» (Ocean's Twelve) به کارگردانی استیون سودربرگ نیز پنجمین فیلم پرفروش کارنامه کاری پیت است.
این فیلم اکشن با اکران در سال ۲۰۰۴ به فروشی برابر با ۳۶۲ میلیون دلار در سینماهای سراسر جهان دست یافت. «دوازده یار اوشن» نیز مانند قسمت نخست این آثار داستان «دنی اوشن» را به تصویر میکشد که این بار با ۱۲ مرد دست به سرقت در اروپا میزنند.
فیلم سینمایی «مورد عجیب بنجامین باتن» (The Curious Case of Benjamin Button) به کارگردانی دیوید فینچر ششمین فیلم پرفروش کارنامه کاری پیت محسوب میشود. این فیلم درام فانتزی با اکران در سال ۲۰۰۸ به مجموعه فروشی برابر با ۳۳۳ میلیون دلار در سینماهای سراسر جهان دست یافت.
برد پیت در این فیلم سینمایی در نقش شخصی به نام «بنجامین باتن» که پیر به دنیا آمده است و با گذشت سالها جوان میشود بازی کرده است.
فیلم سینمایی «هفت» (Seven) به کارگردانی دیوید فینچر نیز هفتمین فیلم پرفروش کارنامه کاری برد پیت شمرده میشود. این فیلم سینمایی با اکران در سال ۱۹۹۵ میلادی توانست فروشی برابر با ۳۲۷ میلیون دلار را در سینماهای سراسر جهان کسب کند.
پیت در «هفت» در نقش کارآگاهی بازی میکند که با همراهی یک گارآگاه دیگر (مورگان فریمن) به جستجوی یک قاتل سریالی میروند که در هر قتل از خود نشانهای را برجای میگذارد.
هشتمین اثر پرفروش برد پیت انیمیشن «مگامایند» (Megamind) است. این انیمیشن سینمایی با اکران در سال ۲۰۱۰ فروشی برابر با ۳۲۱ میلیون دلار را در سراسر جهان کسب کرد.
پیت در انیمیشن «مگامایند» به جای شخصیت «مترومن» حرف زده است. «مترومن» که قهرمان شهرش است از مگامایند که شخصی شرور است شکست میخورد و این موضوع موجب میشود که در زندگی مگامایند تغییراتی اساسی صورت پذیرد.
فیلم سینمایی «حرامزادههای لعنتی» (Inglourious Basterds) به کارگردانی کوانتین تارانتینو با فروش ۳۲۱ میلیون دلار در سال ۲۰۰۹ به نهمین فیلم پرفروش کارنامه کاری برد پیت تبدیل شده است.
پیت در این فیلم سینمایی در نقش سرکرده یک گروه آمریکایی بازی میکند که تصمیم میگیرند سران نیروهای نازی را در فرانسه به قتل برسانند.
سومین قسمت از سه گانه «یاران اوشن» به نام «سیزده یار اوشن» (Ocean's Thirteen) به کارگردانی استیون سودربرگ نیز دهمین فیلم پرفروش کارنامه کاری پیت است.
«سیزده یار اوشن» با اکران در سال ۲۰۰۷ فروشی برابر با ۳۱۱ میلیون دلار را کسب کرده است و برد پیت در این قسمت از این آثار به همراه ۱۲ مرد دیگر تحت نظارت دنی اوشن دست به سرقتی دیگر میزنند.
گزارش: عارف محمدزاده
انتهای پیام/ن.ف
ارسال نظر